Bratislava - Vajnory

Distribúcia žltých a modrých vriec pre rodinné domy 2024

Distribúcia žltých a modrých vriec pre rodinné domy 2024

Alexandra Pauerová


Milí Vajnoráci, 

od mája 2024 spoločnosť OLO postupne distribuuje vrecia vo všetkých mestských častiach Bratislavy. Balíčky so žltými a modrými rolkami dodajú zapojeným rodinným domom do konca novembra. Harmonogram nájdete nižšie. 

Žlté a  modré vrecia slúžia na zber triedeného odpadu z rodinných domov a ich počet je určený na 12 nasledujúcich mesiacov. Prosíme, aby ste minimalizovali objem plastového odpadu a nápojových kartónov stláčaním a objem krabíc rozkladaním a stláčaním. Uzavreté žlté a modré vrecia musia byť vyložené v deň zberu od 6:00 do 18:00 hod. na obvyklom mieste zberu zmesového komunálneho odpadu. Toto miesto (a vrecia) musí byť viditeľné a dostupné pre posádku a zvozovú techniku. 

Odvozový deň triedeného odpadu si môžete pozrieť v tabuľke Zistite si váš odvozový deň, triedený odpad – vrecový zber. Financovanie triedeného zberu na území hlavného mesta zabezpečuje organizácia zodpovednosti výrobcov NATUR-PACK, a.s.

V prípade ďalších otázok kontaktujte zákaznícke centrum na zakazka@olo.sk alebo cez tel.č. 02/50 110 111.

Ďakujeme, že triedite a zlepšujete tým životné prostredie Bratislavy. Len správne vytriedený odpad môže byť ďalej spracovaný. Dajte odpadu šancu na ďalší život.

Harmonogram distribúcie vriec

Dátum

Feature Image
Obrázok
olo

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.vajnory.sk/news/distribucia-zltych-modrych-vriec-pre-rodinne-domy-2024.

Back to top button