Spravodajstvo

Mladík si pred jazdou vypil. S autom skončil na streche a v plote rodinného domu

Následne narazil do mostíka, a potom do brány a oplotenia rodinného domu. Auto sa s ním prevrátilo na strechu. „Bezprostredne po dopravnej nehode bol mladý vodič podrobený dychovej skúške, ktorá potvrdila prítomnosť alkoholu v jeho dychu. Nafúkal až 2,14 promile!,” uviedla polícia.

Doplnila, že muž pri nehode utrpel ľahké zranenia. „Mladíka policajti na mieste obmedzili na osobnej slobode a po ošetrení v nemocnici putoval do policajnej cely. O ďalšom osude tohto nezodpovedného vodiča rozhoduje súd,” dodali policajti s tým, že mladý muž čelí obvineniu pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V minulom týždni odhalila polícia na cestách v Košickom kraji 18 motoristov, ktorí si za volant sadli pod vplyvom alkoholu. Polovica z nich nafúkala viac než jedno promile, čím sa dopustili trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Samozrejme, týmto vodičom bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda zakázaná,” uviedla polícia. Prichytila tiež 19 vodičov nemotorových vozidiel, ktorí jazdili pod vplyvom alkoholu a zaznamenala dve dopravné nehody, pri ktorých úradoval alkohol.

Zdroj: META/Polícia SR – Košický kraj

Zdroj: SITA (kl)

Príspevok Mladík si pred jazdou vypil. S autom skončil na streche a v plote rodinného domu je zobrazený ako prvý na KOŠICE:DNES.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosicednes.sk/spravy/mladik-si-pred-jazdou-vypil-s-autom-skoncil-na-streche-a-v-plote-rodinneho-domu/.

Back to top button