Spravodajstvo

Výstavba NOCKE pokračuje podľa plánov. Na čom aktuále pracujú? (FOTO)

V súčasnej dobe podľa mesta pokračujú práce na výstavbe v súlade so schváleným harmonogramom. Proces tak opäť pokročil. Po tom, čo sa práce ukončia, by mala verejnosť spolu s košickými športovcami využívať jediný 10-dráhový krytý olympijský bazén na Slovensku.

V minulosti však vzniklo viacero pochybností, týkajúcich sa termínu dokončenia a hlavne celkovej sumy, ktorá mala byť počas prác vynaložená. Už dvakrát totiž došlo v nedávnej minulosti k jej navýšeniu.

V poslednom období boli naplánované práce týkajúce sa otryskávania obvodov, ústredného kúrenia, zdravotechniky a vdzuchotechniky v suteréne. Taktiež sa začína s realizáciou omietky na stenách na prvom a druhom nadzemnom podloží a realizáciou vonkajšej omietky.

V neposlednom rade dochádza k montáži oceľovej konštrukcie, montáži zateplenia na severnej fasáde, výmene prvkov oceľovej konštrukcie, cementovému poteru či k prácam na streche.

Galéria

Napriek otázkam ohľadom financovania výstavby jej priebeh naďalej pokračuje. Košičania si tak budú musieť na posúdenie množstva vynaložených financií počkať až po dokončení prác.

(Martin Šoman)

Príspevok Výstavba NOCKE pokračuje podľa plánov. Na čom aktuále pracujú? (FOTO) je zobrazený ako prvý na KOŠICE:DNES.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosicednes.sk/spravy/vystavba-nocke-pokracuje-podla-planov-na-com-aktuale-pracuju-foto/.

Back to top button