Futbal

So Sabinovom sa stretneme už tretíkrát v sezóne

Slovan mal solídny vstup do jarnej časti. Zdolal Sobrance i Pavlovce nad Uhom, remizoval v Raslaviciach i Veľkom Šariši a prehral až uplynulú nedeľu doma s Popradom 0:4. Všetkých päť jarných gólov si podelili iní strelci. V septembri sme v Sabinove prehrali 2:1. Za domácich sa vtedy presadili Kolpák s Jochmanom a napriek našej prevahe iba skorigoval skóre v závere z penalty Jakub Bavoľár. Práve toto bol zápas, kedy sme už mali plne k dispozícii legionárov Diwumbu s Mendconcom.

Do Sabinova sme cestovali aj vo februári v rámci zimnej prípravy a napriek tomu, že sme po prvom dejstve prehrávali 2:0, parádnym vstupom do druhého polčasu sme otočili výsledok na 2:4. Dvakrát skóroval Harbar a po góle pridali aj Pirhala s Kristanom. Vtedy si už zahral si aj navrátilec do kežmarského kádra MÁRIO RUŠIN:

„Na prípravný zápas so Sabinovom si pamätám veľmi dobre. Loptu sme vtedy mali pod kontrolou počas celého stretnutia, no dôležité sú góly. V prvom polčase nám domáci z dvoch protiútokov strelili dva hneď dva. Našťastie sa nám našou hrou v druhom dejstve podarilo výsledok otočiť na svoju stranu. V sobotu očakávam podobný priebeh hry. Dôležité bude nestrácať loptu v strede poľa, dať si pozor na protiútoky a premeniť vytvorené šance. Posledný zápas v Čani bol nesmierne náročný a chlapci ukázali, že vedia zabojovať. Takéto vybojované víťazstvá vždy pozdvihnú náladu v tíme.“

Príspevok <span>So</span> Sabinovom sa stretneme už tretíkrát v sezóne je zobrazený ako prvý na 1. MFK Kežmarok.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://1mfkkezmarok.sk/so-sabinovom-sa-stretneme-uz-tretikrat-v-sezone.

Back to top button