Bratislava - Vajnory

Prevádzkový poriadok hokejbalového ihriska

Prevádzkový poriadok hokejbalového ihriska

Alexandra Pauerová


Vítame vás na našom hokejbalovom ihrisku! Aby sme vám zabezpečili bezpečné a príjemné prostredie na športovanie, prosíme vás, aby ste dodržiavali nasledujúce pravidlá:

  1. Určenie použitia: Ihrisko je určené výhradne pre loptové hry a hokejbal na inline korčuliach.
  2. Vstupné podmienky: Do hokejbalového ihriska je povolený vstup len so športovými potrebami, ktoré sú určené na tieto športy.
  3. Konzultácia s správcom: Prevádzkovanie iných športov na ihrisku je možné len po konzultácii so správcom ihriska.
  4. Bezpečný vstup: Pri vstupe na hraciu plochu využívajte oficiálny vchod, čistiacu zónu a noste čistú športovú obuv, aby ste minimalizovali riziko zranenia a poškodenia povrchu ihriska.
  5. Zodpovednosť za poškodenie: Za akékoľvek poškodenie ihriska sú zodpovední návštevníci. Prosíme, zachovávajte rešpekt k vybaveniu ihriska a starajte sa o jeho udržiavanie.
  6. Zodpovednosť za maloleté deti: Zákonný zástupca je zodpovedný za akékoľvek maloleté dieťa, ktoré využíva ihrisko.
  7. Náhrada škody: V prípade poškodenia zariadenia ihriska bude vymáhaná náhrada škody podľa platných právnych predpisov.

Počas hry na našom ihrisku je dôležité dodržiavať nasledujúce pokyny:

  1. Zákaz používania puku určeného na ľad: Pri hre je zakázané používať puk určený na ľad, aby sme minimalizovali riziko poškodenia povrchu ihriska.
  2. Zákaz používania kopačiek so štupľami: Pre bezpečnosť všetkých hráčov je zakázané používať kopačky so štupľami, aby sme predišli zraneniam a poškodeniu povrchu ihriska.
  3. Zákaz sklenených fliaš a pohárov: Na ihrisku je zakázané nosenie sklenených fliaš a pohárov, aby sme predišli nebezpečenstvu zlomenia a zranenia.
  4. Zákaz vstupu na bicykloch a kolobežkách: Pre bezpečnosť ostatných hráčov a návštevníkov je zakázaný vstup na ihrisko na bicykloch a kolobežkách.
  5. Zákaz vedenia zvierat: Pre hygienu a bezpečnosť všetkých je zakázané vedenie psov a iných zvierat na ihrisku.
  6. Nefajčíme ani nepijeme alkohol: Vzhľadom na to, že sme športovci, prosíme o dodržiavanie zákazu fajčenia a konzumácie alkoholu na ihrisku.
  7. Udržiavajte čistotu a poriadok: Počas hry aj po nej je dôležité udržiavať čistotu a poriadok na ihrisku. Prosíme, aby ste odpadky vhodili do určených košov.

Ďakujeme vám za dodržiavanie týchto pokynov a prajeme príjemnú a bezpečnú hru na našom ihrisku!

Dátum

Section

Feature Image
Obrázok
Prevádzkový poriadok

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.vajnory.sk/news/prevadzkovy-poriadok-hokejbaloveho-ihriska.

Back to top button