Categories: Spravodajstvo

Zo Spišskej odchádzajú so sklonenými hlavami. Košičanom ušlo finále len o vlások

Do rozhodujúceho siedmeho zápasu vstúpili lepšie Košičania, ktorí boli ofenzívne veľmi aktívni a Spišiakom veľa nedovolili. Až prišla deviata minúta a nahodenie Žiaka od modrej strely, ktoré skončilo až za chrbtom Riečického. Išlo o malé déjà vu tejto dvojice, pretože z podobného miesta Žiak Riečického prekonal aj v prvom zápase série. Oceliari sa chceli vrátiť a dobrým striedaním si vytvorili streleckú pozíciu na vyrovnanie, svoj tím ale podržal Surák, ktorý v tomto zápase dostal dôveru trénerov. V prvej dvadsaťminútovke sa podarilo ešte raz skórovať domácim, keď Rapáč z bezprostrednej blízkosti prepasíroval puk do brány a v košickom bránkovisku nastala výmena a do brány sa postavil Janus.

V prostrednej časti sa potrebovali Košice vrátiť do zápasu. V 26. minúte znížili vďaka najväčšej zbrani v play-off, ktorou je presilová hra zásluhou Mikúša. Na opačnej strane však oceliari ubránili viac než 90 sekúnd dlhé oslabenie o dvoch hráčov. Ľutovať snáď mohli len nevyužitie niekoľkých dobrých možností na vyrovnanie, ku ktorému bol najbližšie Šimun po nastrelení tyčky. Do kabín sa išlo za stavu 2:1 pre domácich.

Oceliarom sa podarilo vyrovnať osem minút pred koncom tretej tretiny, gól však po preskúmaní videa pre tesný offside odvolali. Ďalší recept nájsť už nedokázali a Spišská Nová Ves sa tak teší z historického postupu do finále.

Príspevok Zo Spišskej odchádzajú so sklonenými hlavami. Košičanom ušlo finále len o vlások je zobrazený ako prvý na KOŠICE:DNES.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosicednes.sk/spravy/zo-spisskej-odchadzaju-so-sklonenymi-hlavami-kosicanom-uslo-finale-len-o-vlasok/.

KOŠICE:DNES

Share
Published by
KOŠICE:DNES

Recent Posts

Pred 95 rokmi udelila Akadémia filmových umení a vied prvé ceny

Oscarov udeľuje Akadémia filmových umení a vied (Academy of Motion Picture Arts and Sciences -…

7 minút ago

Bodyguard musí byť sparťanským štítom, ochranka pri atentáte na Fica zlyhala. Jej dôvera pôjde rapídne dole, hovorí Zábojník

Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií sa dostal do veľmi zložitej situácie.Automaticky prebrané…

33 minút ago

Slováci vyhrali na nulu, ale Ramsay sa mračil: To nebola hra, akú chceme predvádzať. Slafkovský? Musí pochopiť dôležitú vec

Slováci vyhrali na MS v Ostrave tretí zápas za sebou.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710252-slovaci-vyhrali-na-nulu-ale-ramsay-sa-mracil-to-nebola-hra-aku-chceme-predvadzat-slafkovsky-musi-pochopit-dolezitu-vec/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

4 hodiny ago

Chceli sme to už iba odfárať, vraví Hlavaj. Nevie, čo sa so Slovákmi v druhej tretine stalo

Slovenskí hokejisti hodnotia triumf s Poľskom.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710250-slovensko-polsko-lukas-cingel-samuel-hlavaj-robert-kalaber-reakcie-hokej-ms-2024/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

5 hodín ago

Kto vedie krajinu, keď je premiér práceneschopný?

Robert Fico už raz musel vedením vlády poveriť svojich podpredsedov.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23330644/robert-fico-atentat.html.

5 hodín ago