Categories: Kežmarok

Festival EĽRO bude opäť špeciálny. Ponesie sa vo farbách Liptova a remenárskeho remesla.

(Kežmarok, pondelok 6. mája) Prípravy na 32. ročník medzinárodného festivalu Európske ľudové remeslo (EĽRO) vrcholia. Najväčší stredoeurópsky remeselný festival sa bude konať počas víkendového trojdnia 12. až 14. júla. Tento rok bude venovaný exkluzívne regiónu Liptov a bude sa niesť v znamení remenárstva. Zároveň sa spúšťa predpredaj vstupeniek. Liptov v popredí V pondelok 6. mája v Kežmarku oficiálne […]

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.kezmarok.sk/aktuality/2024/festival-elro-bude-opat-specialny-ponesie-sa-vo-farbach-liptova-a-remenarskeho-remesla/.

Mesto Kežmarok

Share
Published by
Mesto Kežmarok
Tags: Kežmarok

Recent Posts

Reportér Forró: My by sme tak, ako Ukrajinci bojovať nevedeli. My to nevieme ani pochopiť (podcast)

„Chcem aby si ľudia uvedomili, ako ľahko sa to môže stať aj u nás a…

29 minút ago

Postupová kalkulačka: Štyri výhry za sebou nemusia stačiť. Za akých okolností Slováci nepostúpia do štvrťfinále?

Slováci si skomplikovali situáciu. Ak postúpia, zrejme sa budú sťahovať.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710680-postupova-kalkulacka-styri-vyhry-za-sebou-nemusia-stacit-za-akych-okolnosti-slovaci-nepostupia-do-stvrtfinale/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

1 hodinu ago

Veľká kríza možno napokon predsa len prepukne tam, kde sa to javí najlogickejšie

Svet sa dlhodobo potáca na okraji „priepasti“.Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.aktuality.sk/clanok/4AV1Htd/velka-kriza-mozno-napokon-predsa-len-prepukne-tam-kde-sa-to-javi-najlogickejsie/.

1 hodinu ago

Som na vrchole formy. Hlavaj žiari na šampionáte v Česku: Nájazdy? Vďaka rolbe som chytil druhý dych

Samuel Hlavaj pomohol Slovákov k zisku bodu.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710679-samuel-hlavaj-rozhovor-slovensko-lotyssko-hokej-ms-2024/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

3 hodiny ago

Nahnevaný a úprimný. Otrasné podmienky, od turnaja ako MS by som čakal viac, sťažoval sa Slafkovský. Mrzela ho predovšetkým jedna vec

Juraja Slafkovského bol opäť plný ľad.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710677-nahnevany-a-uprimny-otrasne-to-nie-su-podmienky-na-hokej-stazoval-sa-slafkovsky-mrzela-ho-predovsetkym-jedna-vec/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

3 hodiny ago

samuel hlavaj rozhovor slovensko lotyssko hokej ms 2024

Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/710679-samuel-hlavaj-rozhovor-slovensko-lotyssko-hokej-ms-2024/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

3 hodiny ago