Categories: Stupava

OZNAM O PRERUŠENÍ DISTRIBÚCIE EL. ENERGIE

Upozorňujeme občanov na prerušenie distribúcie elektrickej energie, ktoré sa dotkne viacerých lokalít a ulíc v Stupave v utorok 14.5.2024 od 8:30 hod. do 12:00 hod.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.stupava.sk/o-meste/aktuality-1/oznam-o-preruseni-distribucie-el-energie-5178sk.html.

Mesto Stupava

Share
Published by
Mesto Stupava

Recent Posts

KDH chce z opozície presadiť svoj program. Výsledkom je, že pomáha Smeru

Vláde pomohli s medveďmi, pripojili sa k dôchodkom, kritizujú zmrazenie eurofondov.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23326724/khd-majersky-politika-smer-fico.html.

8 minút ago

Finax, Portu, Fondee či Indigo. Ako investujú vaše peniaze a koľko zaplatíte? (porovnanie)

Porovnanie platforiem na pasívne investovanie.Automaticky prebrané zo zdroja: https://index.sme.sk/c/23318999/finax-portu-fondee-indigo-porovnanie-investovanie.html.

8 minút ago

Sme bližšie k jadrovej fúzii? Plazmu udržali šesť minút

Chcú vytvoriť Slnko na Zemi.Automaticky prebrané zo zdroja: https://tech.sme.sk/c/23326879/sme-blizsie-k-jadrovej-fuzii-plazmu-udrzali-sest-minut.html.

8 minút ago

Ranný brífing: Fico žne úspech v oblbovaní Slovákov, školy po hrozbách otvárajú

Prečítajte alebo vypočujte si najdôležitejšie správy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23327341/ranny-brifing-fico-zne-uspech-v-oblbovani-slovakov-skoly-po-hrozbach-otvaraju.html.

8 minút ago

Sparta ide príkladom, stavila na mladých. Prečo Slovan nezarába milióny na odchovancoch?

Odchovanci bývajú najväčší obľúbenci publika.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportnet.sme.sk/spravy/futbal-slovan-bratislava-sparta-praha-porovnanie-akademia-mladez-2024/.

8 minút ago

Lenivé, neporiadne, či šikovné? Expertky vysvetľujú, ako nálepkovanie ovplyvňuje deti

Expertky radia, ako vhodne chváliť deti.Automaticky prebrané zo zdroja: https://zena.sme.sk/c/23326379/ako-spravne-chvalit-deti.html.

8 minút ago