Categories: Spravodajstvo

Ako zabrániť meškaniu letu: Dôležitý krok, ktoré musíte spraviť ešte doma

Vyhnite sa meškaniu a zdĺhavej kontrole pred odletom. Letuška sa podelila o rady pri balení batožiny, ktoré vám na letisku pomôžu ušetriť čas.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.info.sk/sprava/248595/ako-zabranit-meskaniu-letu-dolezity-krok-ktore-musite-spravit-este-doma/

Info.sk

Share
Published by
Info.sk

Recent Posts

Čaputová s Pellegrinim si udržiavajú u Slovákov vysokú popularitu, zahviezdil však Korčok

Každý z politikov zaradených do prieskumu má pritom vyššiu nedôveru ako dôveru.Najdôveryhodnejším slovenským politikom j...Automaticky…

3 minúty ago

Slovenskí hokejisti prekvapenie nedopustili, nad Kazachmi dominovali a jasne zvíťazili

Excelovali Pospíšil s Hudáčkom.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportnet.sme.sk/spravy/slovensko-kazachstan-vysledok-dnes-skupina-b-ms-v-hokeji-2024/.

4 minúty ago

Novou hviezdou prieskumov dôveryhodnosti je Korčok, skončil tretí. Fico klesol

Prvý je stále Pellegrini.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23328826/prieskum-dovera-politici-korcok-fico-simecka-grohling.html.

4 minúty ago

Škoda Fabia si prešla nenápadnými zmenami, stúpla jej cena aj výkon (test)

Silnejší z trojvalcov je za malý príplatok jasnou voľbou.Automaticky prebrané zo zdroja: https://auto.sme.sk/c/23326568/test-skoda-fabia-10-tsi-85-kw-viac-vykonu-ale-aj-vyssia-cena.html.

4 minúty ago

Stará sieť nové trolejbusy neutiahne, servis bude problém. Prešov prišiel o eurofondy

Mesto prekvapilo rozhodnutie rezortu.Automaticky prebrané zo zdroja: https://presov.korzar.sme.sk/c/23328162/stara-siet-nove-trolejbusy-neutiahne-servis-bude-problem-presov-prisiel-o-eurofondy.html.

4 minúty ago

Najvyššie pódium, kde vystúpi Jarre s Mayom uvidíte aj z Bratislavského hradu. Ako obmedzí dopravu?

Denník SME prináša dôležité informácie.Automaticky prebrané zo zdroja: https://bratislava.sme.sk/c/23328288/jarrovi-postavili-najvyssie-podium-odkial-bude-mozne-sledovat-hudobnu-sou.html.

4 minúty ago