Categories: Spravodajstvo

Južná Kórea podpísala dohodu o ekonomickej pomoci Ukrajine

Recent Posts

Megaúspech polície, kniha a teraz film. Skutočná kauza Fentanyl je 13 rokov bez trestu

Film Fentasy vychádza z príbehu z Bratislavy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23326226/kauza-fentanyl-drogy-sud.html.

1 hodinu ago

Realitný trh je v kŕči. Kto sa stal najväčším kancelárskym developerom? (rebríček)

Záujem o nové kancelárie poklesol, odráža sa to aj v rebríčku.Automaticky prebrané zo zdroja: https://index.sme.sk/c/23313948/kto-je-najvacsi-kancelarsky-developer-rebricek.html.

1 hodinu ago

Bratislava dostane unikátnu križovatku, ktorá možno vyrieši problém s priechodmi

Cyklokoalícia nepresadila svoj plán úplne.Automaticky prebrané zo zdroja: https://bratislava.sme.sk/c/23326293/bratislava-dostane-unikatnu-krizovatku-ktora-mozno-vyriesi-problem-s-priechodmi.html.

1 hodinu ago

Ranný brífing: Zo Žilinkovej otvorenosti je mlčať a trestať, súčasná matica je na hanbu

Prečítajte alebo vypočujte si najdôležitejšie správy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23326440/ranny-brifing-zo-zilinkovej-otvorenosti-je-mlcat-a-trestat-sucasna-matica-je-na-hanbu.html.

1 hodinu ago

Slovan má mladíka, ktorý má svetovú rýchlosť a parametre. Nerastie však podľa predstáv

Tento tím už na to mať nebude, tvrdí Weiss.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportnet.sme.sk/spravy/futbal-slovensko-analyza-isaac-zuberu-mak-slovan-bratislava-nike-liga-2023-2024/.

1 hodinu ago

Elektrické autá verzus koňak. Čínsky prezident je po piatich rokoch v Európe

Si Ťin-pching navštívi aj Srbsko a MaďarskoAutomaticky prebrané zo zdroja: https://svet.sme.sk/c/23326424/elektricke-auta-verzus-konak-cinsky-prezident-je-po-piatich-rokoch-v-europe.html.

1 hodinu ago