Categories: Z domova

Nebeské divadlo nad Slovenskom: Polárnu žiaru na oblohe doplnil ďalší unikátny jav (FOTO)

Na niektorých častiach územia si mohol pozorovať polárnu žiaru
Ľudia na fotografiách zachytili aj nezvyčajné oblaky mammaty

The post Nebeské divadlo nad Slovenskom: Polárnu žiaru na oblohe doplnil ďalší unikátny jav (FOTO) appeared first on Startitup.sk.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.startitup.sk/nebeske-divadlo-nad-slovenskom-polarnu-ziaru-na-oblohe-doplnil-dalsi-unikatny-jav-foto/.

Startitup

Slovenský portál Startitup je platformou zameranou na startupy. Populárny web ponúka štart mnohým šikovným ľuďom. Na webe nájdete množstvo zaujímavých článkov a rozhovorov.

Share
Published by
Startitup

Recent Posts

Megaúspech polície, kniha a teraz film. Skutočná kauza Fentanyl je 13 rokov bez trestu

Film Fentasy vychádza z príbehu z Bratislavy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23326226/kauza-fentanyl-drogy-sud.html.

7 minút ago

Realitný trh je v kŕči. Kto sa stal najväčším kancelárskym developerom? (rebríček)

Záujem o nové kancelárie poklesol, odráža sa to aj v rebríčku.Automaticky prebrané zo zdroja: https://index.sme.sk/c/23313948/kto-je-najvacsi-kancelarsky-developer-rebricek.html.

7 minút ago

Bratislava dostane unikátnu križovatku, ktorá možno vyrieši problém s priechodmi

Cyklokoalícia nepresadila svoj plán úplne.Automaticky prebrané zo zdroja: https://bratislava.sme.sk/c/23326293/bratislava-dostane-unikatnu-krizovatku-ktora-mozno-vyriesi-problem-s-priechodmi.html.

7 minút ago

Ranný brífing: Zo Žilinkovej otvorenosti je mlčať a trestať, súčasná matica je na hanbu

Prečítajte alebo vypočujte si najdôležitejšie správy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://domov.sme.sk/c/23326440/ranny-brifing-zo-zilinkovej-otvorenosti-je-mlcat-a-trestat-sucasna-matica-je-na-hanbu.html.

7 minút ago

Slovan má mladíka, ktorý má svetovú rýchlosť a parametre. Nerastie však podľa predstáv

Tento tím už na to mať nebude, tvrdí Weiss.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportnet.sme.sk/spravy/futbal-slovensko-analyza-isaac-zuberu-mak-slovan-bratislava-nike-liga-2023-2024/.

7 minút ago

Elektrické autá verzus koňak. Čínsky prezident je po piatich rokoch v Európe

Si Ťin-pching navštívi aj Srbsko a MaďarskoAutomaticky prebrané zo zdroja: https://svet.sme.sk/c/23326424/elektricke-auta-verzus-konak-cinsky-prezident-je-po-piatich-rokoch-v-europe.html.

7 minút ago