Categories: Spravodajstvo

Víkendový výber: Ak by sa oženil so ženou, o občianstvo by neprišiel

Recent Posts

Byť gejom a Rómom nevníma ako problém. Nikdy som o sebe kvôli tomu nepochyboval, hovorí Vojtik

Vnímať Detviansky sen len ako politickú skladbu je povrchné.Automaticky prebrané zo zdroja: https://kultura.sme.sk/c/23324908/gej-rom-vojtik-detviansky-sen.html.

2 minúty ago

Tragédia z Nitry šokovala pred deviatimi rokmi celé Slovensko. Teraz o nej vzniká film

Dúfajú, že môže mať aj preventívny charakter.Automaticky prebrané zo zdroja: https://mynitra.sme.sk/c/23325682/tragedia-z-nitry-sokovala-pred-deviatimi-rokmi-cele-slovensko-teraz-o-nej-vznika-film.html.

2 minúty ago

Nová séria Bridgertonovcov: Aj klebetnica londýnskej smotánky sa chce vydávať

V čom sa seriál odlišuje od knižnej predlohy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://kultura.sme.sk/c/23324110/nova-seria-bridgertonovcov-aj-klebetnica-londynskej-smotanky-sa-chce-vydavat.html.

2 minúty ago

Sýrsky Slovák: Divím sa, že je tu demokracia, ja ju nevidím. Nevážite si, že máte mier

On je moslim, manželka kresťanka.Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosice.korzar.sme.sk/c/23324312/syrsky-slovak-divim-sa-ze-je-tu-demokracia-ja-ju-nevidim-nevazite-si-ze-mate-mier.html.

2 minúty ago

Na TikToku hviezdi Kim Čong-un. Pieseň o ňom prirovnávajú k Abbe

Pri písaní hitov v KĽDR nehrá úlohu len komerčné hľadisko.Automaticky prebrané zo zdroja: https://svet.sme.sk/c/23325830/na-tiktoku-hviezdi-kim-cong-un-piesen-o-nom-prirovnavaju-k-abbe.html.

2 minúty ago

Štyri draftové jednotky i obávaní švédski beci. Kto sú najväčšie hviezdy MS v hokeji?

Do zoznamu sa dostali hráči Kanady, USA, Švédska, Slovenska a Švajčiarska.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportnet.sme.sk/spravy/top-10-hviezd-ms-v-hokeji-2024/.

2 minúty ago