Categories: Z domova

Na spoločnosť poslanca Hlasu si posvieti Dopravný úrad. Jej lietadlo využíval pravidelne Pellegrini

Spoločnosť DeGarde, ktorú vlastní poslanec Náhlik, preverí Dopravný úrad
Zistí, či má jej lietadlo náležité povolenie
Pravidelne ho využíval Pellegrini

The post Na spoločnosť poslanca Hlasu si posvieti Dopravný úrad. Jej lietadlo využíval pravidelne Pellegrini appeared first on Startitup.sk.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.startitup.sk/na-spolocnost-poslanca-hlasu-si-posvieti-dopravny-urad-jej-lietadlo-vyuzival-pravidelne-pellegrini/.

Startitup

Slovenský portál Startitup je platformou zameranou na startupy. Populárny web ponúka štart mnohým šikovným ľuďom. Na webe nájdete množstvo zaujímavých článkov a rozhovorov.

Share
Published by
Startitup

Recent Posts

Pred 200 rokmi mala premiéru Beethovenova 9. symfónia s Ódou na radosť

Toto veľkolepé hudobné dielo vytvoril geniálny skladateľ ako úplne hluchý.Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.teraz.sk/magazin/pred-200-rokmi-mala-premieru-beethoveno/792896-clanok.html.

1 minúta ago

Monika je usilovná

Moniky sú od prírody silné a usilovné ženy.Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.teraz.sk/magazin/monika-je-usilovna/792849-clanok.html.

1 minúta ago

Slafkovský v elitnej formácii? Dobrý hráč dokáže hrať s každým. Už nie je čas na špekulovanie, vraví majster sveta

Slováci, čaká vás dlhý turnaj. Kľúčom k úspechu je Ramsayho systém.Automaticky prebrané zo zdroja: https://sportweb.pravda.sk/hokej/ms-2024/clanok/709107-slafkovsky-v-elitnej-formacii-dobry-hrac-dokaze-hrat-s-kazdym-uz-nie-je-cas-na-spekulovanie-vravi-majster-sveta/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

12 minút ago

Mir nam – dokument, ktorý vás vystaví zverstvám Putinovej agresie. Natočil som ho aj pre seba, tvrdí vojnový fotograf Juraj Mravec (podcast)

„Moja úloha je ukazovať vojnu,“ vojnový fotograf Juraj Mravec reaguje na otázku, čo mu bežalo…

22 minút ago

PSBECAV Modlitba za vrchnosť

Ján Gdovin ml.- 7.5.2024 Biblický text: 1Tim 2, 1 - 3 Pieseň: ES 625 Mier…

24 minút ago

Patrí k tomu najkrajšiemu na Slovensku. Mohutný vrchol v Západných Tatrách je výzvou pre turistov

Zábery, ktoré sa podarilo zachytiť mReportérke Ľubke Šeroňovej.Automaticky prebrané zo zdroja: https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/709058-patri-k-tomu-najkrajsiemu-na-slovensku-mohutny-vrchol-v-zapadnych-tatrach-je-vyzvou-pre-turistov/?utm_source=pravda&utm_medium=rss&utm_campaign=rss.

52 minút ago