Politika

Štátni tajomníci zo Slovenskej národnej strany

Štátni tajomníci zo Slovenskej národnej strany – Mário Maruška za Ministerstvo kultúry SR, Peter Pamula z Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, Gabriela Matečná z Ministerstva životného prostredia SR a Marek Harbuľák za Ministerstvo cestovného ruchu a športu SR, sa dnes zúčastnili dôležitého rokovania Rady vlády Slovenskej republiky pre regionálny rozvoj a politiku súdržnosti Európskej únie organizovaného Ministerstvom investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.
Pre rozvoj našich regiónov nás čaká v najbližšej dobe plnenie viacerých vážnych legislatívnych úloh, naštartovanie procesov, či zefektívnenie čerpania európskych fondov, najmä z Programu Slovensko 2021 – 2027. Na dnešnej rade sme prerokovali aj viaceré podnety zástupcov občianskej spoločnosti k pripravovanej legislatíve smerom k čerpaniu financií z EÚ.
Pre SNS je téma rozvoja našich regiónov jednou z najdôležitejších priorít a počas nášho aktuálneho vládneho pôsobenia bude stále v centre záujmu. Máme čo doháňať po predchádzajúcom období, ale „svetlo na konci tunela“ určite vidíme vďaka spolupráci a súdržnosti. Držte nám v tom naďalej palce!

The post Štátni tajomníci zo Slovenskej národnej strany appeared first on Slovenská národná strana.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://www.sns.sk/statni-tajomnici-zo-slovenskej-narodnej-strany/.

Back to top button