Spravodajstvo

Pri voľbách museli zasahovať záchranári. Okrem Košíc asistovali aj v Galante, Senici a Martine

Záchranári boli vyslaní k štyrom prípadom

Ambulancia smerovala do volebnej miestnosti v Košiciach k 79-ročnej pacientke s kolapsom, ktorá utrpela povrchové poranenie hlavy. Transport do nemocničného zariadenia odmietla. „Ambulanciu sme vyslali aj do základnej školy v Galante k 77-ročnej žene, ktorá utrpela úraz hornej končatiny a pleca po páde. Záchranári ju po prvotnom ošetrení transportovali do nemocnice v Galante,” uviedlo operačné stredisko.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: VOĽBY PREZIDENTA SR 2024 – ONLINE

Operačné stredisko reagovalo aj na volanie na tiesňovú linku 155 a posádka smerovala do domu kultúry v Senici k 42-ročnému mužovi s epileptickým záchvatom. Posádka pacienta transportovala do nemocnice v Skalici. „Aktuálne zasahuje ambulancia záchrannej zdravotnej služby aj u pacientky s kolapsom vo volebnej miestnosti v Martine,“ dodalo operačné stredisko.

Zdroj: SITA (rv)

Príspevok Pri voľbách museli zasahovať záchranári. Okrem Košíc asistovali aj v Galante, Senici a Martine je zobrazený ako prvý na KOŠICE:DNES.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosicednes.sk/spravy/pri-volbach-museli-zasahovat-zachranari-okrem-kosic-asistovali-aj-v-galante-senici-a-martine/.

Back to top button