Spravodajstvo

V obci na východe mali zhorieť hlasovacie lístky. Polícia riešila aj opitého člena komisie

„Môžem vyvrátiť falošné správy, že v okrese Humenné nám zhoreli v niektorej obci hlasovacie lístky. Všetky volebné miestnosti tak, ako som potvrdila, boli otvorené včas a k žiadnej takejto mimoriadnej situácii nedošlo,“ zdôraznila Chmelová.

Podľa šéfa štátnej volebnej komisie Eduarda Burdu prebiehajú voľby zatiaľ štandardným spôsobom. „Samozrejme, riešime postupne jednotlivé otázky k nejakým menším problémom, aké sa zvyknú vyskytovať pri každých jedných voľbách,“ skonštatoval Burda.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Prešovčania môžu po prvýkrát voliť na jedinečnom mieste (FOTO)

Riaditeľ odboru poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru Stanislav Hromádka uviedol, že polícia zatiaľ nezaznamenala vážnejšie narušenie verejného poriadku. „Drobné incidenty boli vyriešené,“ povedal s tým, že v jednom prípade polícia riešila prípad člena volebnej komisie pod vplyvom alkoholu. Bol vylúčený a komisia pokračovala bez prerušenia,“ dodal.

Zdroj: SITA (sa)

Príspevok V obci na východe mali zhorieť hlasovacie lístky. Polícia riešila aj opitého člena komisie je zobrazený ako prvý na KOŠICE:DNES.

Automaticky prebrané zo zdroja: https://kosicednes.sk/spravy/v-obci-na-vychode-mali-zhoriet-hlasovacie-listky-policia-riesila-aj-opiteho-clena-komisie/.

Back to top button